Vergaderen en overnachten

Vergaderen en overnachten

Vergaderen en overnachten, waar moet je op letten? Ben jij opzoek naar een vergaderlocatie met overnachtingsmogelijkheid? Er zijn een aantal punten waarop je als organisatie op moet letten, wij geven je graag een aantal tips.

Locatie

Een inspirerende locatie is een van dé voorwaarde voor een succesvolle vergadering. Een inspirerende omgeving voedt de creativiteit en zorgt ervoor dat jij en jouw team of organisatie veel meer halen uit jullie bijeenkomst! Let bij het zoeken naar een inspirerende locatie op: omgeving, inrichting, de mogelijkheid om naar buiten te gaan en de hoeveelheid daglicht.

De accommodatie

Comfort is een must tijdens een zakelijke bijeenkomst! Wanneer je verblijft in een vergaderaccommodatie let dan op het aantal kamers en of deze kamers voorzien zijn van eigen sanitair. Ook is het net zoals de locatie zelf van belang dat de accommodatie niet alleen een gezellige is, maar ook inspirerende sfeer heeft, een leuke zithoek en mogelijkheid om op verschillende plekken met elkaar te sparren is zeker een pluspunt. Kijk bij het maken van een keuze ook of er een mogelijkheid is om buiten te zitten. Frisse Lucht zorgt voor frisse ideeën! 

Catering/Restaurant

Uiteraard kun je er voor kiezen om tijdens de meerdaagse bijeenkomst zelf te koken of voor een lunch te zorgen, zeker een leuke teambuilding activiteit! Als je er voor kiest om dit uit te besteden aan een cateraar of restaurant, kijk dan goed wat de mogelijkheden zijn. 

Is de accommodatie bekend met een cateraar waarmee ze vaker samenwerken? Of is/zijn er een restaurant(s) in de buurt waarmee de accommodatie samenwerkt? Dit kun je zelf regelen, maar vraag het gerust aan de verhuurder, hij of zij kan je vaak adviseren en helpen!

Contact met de verhuurder

De verhuurder is er uiteraard om je te helpen. Zoals ik net al zei, moet je gewoon om advies kunnen vragen wanneer je ergens meer over wilt weten. Een goede verhuurder zorgt ervoor dat jouw vragen snel worden beantwoordt en denkt ten alle tijden met je mee. 

Activiteiten

Teambuilding activiteiten zijn laaiend populair de laatste tijd. Natuurlijk is dit optioneel, maar mocht je voor jouw team een activiteit tussen het vergaderen door willen plannen, kijk dan goed naar de mogelijkheden. Bekijk nu het aanbod teambuilding activiteiten in Nijmegen.

Hulp nodig bij het boeken van een inspirerende locatie met overnachtingsmogelijkheid? Neem gerust contact op, ik help je graag verder!