Over ons

Inspirerende locaties

Een inspirerende locatie is een van de voorwaarde voor een succesvolle vergadering. Bij VRGDR.nl vind je alle inspirerende vergaderlocaties uit de omgeving van Nijmegen op een site. Vergaderen op een externe locatie zorgt voor meer inspiratie. Een inspirerende omgeving voedt de creativiteit en zorgt ervoor dat jij en jouw team of organisatie veel meer halen uit jullie bijeenkomst! Bekijk nu het aanbod aan inspirerende locaties!

Nijmegen

Nijmegen is de oudste stad van Nederland en ligt misschien wel in de meest diverse omgeving van Nederland. Naast dat deze oude stad gelegen is aan de Waal, ligt het ook in een heuvelachtige en bosrijke omgeving. In de inspirerende omgeving van Nijmegen zijn een aantal vergaderlocaties die perfect onderdak bieden als vergaderlocatie, teambuilding locatie, heisessie locatie, workshoplocatie, trainingslocatie, etc. Laat je inspireren door de omgeving van Nijmegen!

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij VRGDR.nl. Onze duurzame locaties serveren lokale en biologische producten. Ook wordt de hoeveelheid afval, die ontstaat bij het organiseren van een vergadering, gereduceerd. Samen met de desbetreffende locatie kunt u de mogelijkheden bespreken. Zo is het mogelijk om te lunchen of dineren met lokale, biologische of veganistische producten. Vraag naar de mogelijkheden!