Inspirerende vergaderlocatie

Inspirerende vergaderlocaties

Een inspirerende vergaderlocatie zorgt ervoor dat jij en jouw team tot nieuwe ideeën of inzichten komen. Bij VRGDR.nlhuur jij inspirerende vergaderlocaties in de omgeving van Nijmegen. 

Inspirerende locaties

Wij bieden verschillende inspirerende locaties voor verschillende groepen. Onze ruimtes zijn geschikt voor groepen van 8 tot 40 personen. De vergaderlocaties zijn altijd gelegen op een bijzondere plek in de natuur of in de oudste stad van Nederland: Nijmegen! 

Buitenlucht is goed voor de creativiteit en gezondheid, op onze locaties is er altijd een mogelijkheid om van de buitenlucht te genieten of buiten te werken.

Bekijk onze verschillende locaties!

Vergaderarrangementen 

Vergaderen doe je niet met een lege maag. Wij bieden verschillende arrangementen aan waar onze gasten gebruik van kunnen maken. Afhankelijk van de locatie, is er de mogelijkheid tot; ontbijt, lunch(buffet), warme snack, dinner of een uitgebreid buffet.

Vergaderen en overnachten? Graag helpen wij bij het zoeken naar een vergaderlocatie met een overnachtingsmogelijkheid.

Een offerte op maat ontvangen? Wij helpen je graag verder!

Vergaderen op maat

Laat ons weten met hoeveel teamgenoten u komt vergaderen, dan zorgen wij voor het juiste aantal tafels en stoelen en dat deze in de gewenste opstelling staan! Vragen over de aanwezige faciliteiten? Wij adviseren je graag! 

Vragen? Neem gerust contact op!